Signalist i vezač tereta

Program Program je namijenjen onima koji rade na poslovima signalista- vezača tereta ili će raditi na poslovima i žele formalizirati vještine i znanja koje posjeduju. Zbog porasta građevinskih aktivnosti, otvaranja novih gradilišta i brodogradilišta, skladišnih odjela, velikih trgovačkih i distribucijskih centara…

Saznajte više

Zavarivač TIG, MIG-MAG, REL postupkom zavarivanja

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove zavarivača TIG  postupkom zavarivanja kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju.  Zavarivač je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih za ove poslove.

Saznajte više

Brusač

Program je namijenjen onima koji rukuju ili će rukovati brusilicom za metal i žele formalizirati vještine i znanja koje posjeduju. Zbog porasta građevinskih aktivnosti, otvaranja novih gradilišta i brodogradilišta te obnove starijih objekata sve veća je potražnja za kadrom osposobljenim za rukovanje brusilicom za metal što utječe direktno na tržište rada.

Saznajte više

Brodomonter

Program se donosi zbog sve većih potreba za djelatnicima osposobljenim za samostalno obavljanje jednostavnih poslova u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije. Ovaj program ima za cilj osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju brodomontera uz odgovarajuću osposobljenost za rad na siguran način, sukladno važećim propisima o zaštiti na radu.

Saznajte više

Brodocjevar

Program se donosi zbog sve većih potreba za djelatnicima osposobljenim za samostalno obavljanje jednostavnih poslova u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije. Ovaj program ima za cilj osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju brodocjevar uz odgovarajuću osposobljenost za rad na siguran način, sukladno važećim propisima o zaštiti na radu.

Saznajte više

Pjeskar

Program je namijenjen onima koji se žele osposobiti za poslove pjeskara i žele formalizirati vještine i znanja koje posjeduju. Polaznici programa, njegovim uspješnim svladavanjem stječu znanja za stručno obavljanje zadaća u provođenju postupaka čišćenja metalnih konstrukcija za zaštitu od korozije (skidanje raznih naslaga sa konstrukcija). Potreba za ovim programom javlja se zbog razvoje brodogradnje.

Saznajte više

Antikorozist

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove antikorozista te polaznicima koji žele formatizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Povećala se potražnja za osposobljenim antikorozistima osobito u brodogradilištima s obzirom da su ovakve vrste poslova nužne pri procesu proizvodnje novih ili renovacije starih brodova.

Saznajte više

Bravar

Program se donosi zbog sve većih potreba za djelatnicima osposobljenim za samostalno obavljanje jednostavnih poslova u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije.

Saznajte više

Privatni i javni sektor

Sa svrhom ostvarivanja što boljih rezultata, osim polaznika upisanih osobno, surađujemo s privatnim i javnim sektorom koji potražuju usluge obrazovanja svojih djelatnika.

Suradnja s HZZ

Na čast Centru služi činjenica da se unatoč rigoroznim kriterijima odabira ostvarila suradnja s HZZ-om - Hrvatski zavod za zapošljavanje u više prilika njihove potrebe za obrazovanjem nezaposlenih osoba.

Partneri

Izdvajamo neke tvrtke za koje smo radili edukaciju kadrova: Skladgradnja, Vodovod, Čistoća, Promet, Cestar, Vodoprivreda Vrgorac, Luka Ploče, Neretvanski sliv, Intersteel, HEP Šibenik, TLM Šibenik, Gradski parking Šibenik, Luka Šibenik, Hoteli Solaris, osnovne škole, dječji vrtići i drugi..

Stručni obrazovni kadar

Za uspjeh suradnji s navedenim, kao i mnogim drugim tvrtkama zaslužan je stručni obrazovni kadar kojeg čini niz stručnjaka koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja.

Obratite nam se s povjerenjem

Naš obrazovni kadar je niz stručnjaka kojeg čini spoj mladih osoba s mnogim idejama, entuzijazmom i ambicijama koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja, te starijih koji prenose mnoga znanja, iskustva i mudrosti kolegama i polaznicima Centra.