Centar za obrazovanje odraslih Trstenik

Razvojem tehnologije i današnjim načinom života stvara se potreba za novim vještinama i kompetencijama.

Centar za obrazovanje odraslih „Trstenik“ osnovan je 2006.godine. Kao obrazovna ustanova djeluje u Splitu, te izvan sjedišta u Šibeniku i Pločama.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti i športa je odobrilo preko osamdeset (80) programa obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja koji se nalaze u ponudi Centra, te se za završetak svakog programa izdaje uvjerenje/svjedodžba o položenom programu obrazovanja verificirana od nadležnog ministarstva. Težnja za razvojem Centra utječe na to da svakodnevno radimo na istraživanjima potreba obrazovanja i omogućujemo proširenje ponude programa. Ističemo potrebu cjeloživotnog obrazovanja, jer se razvojem tehnologije i današnjim načinom života stvara potreba za novim vještinama i kompetencijama koje Vam omogućavamo.

Iskustvo i pouzdanost

Dugogodišnje iskustvo, certificirani programi i vrhunski predavači.

Suradnja

Sa svrhom ostvarivanja što boljih rezultata, osim polaznika upisanih osobno, surađujemo s privatnim i javnim sektorom koji potražuju usluge obrazovanja svojih djelatnika. Na čast Centru služi činjenica da se unatoč rigoroznim kriterijima odabira ostvarila suradnja s HZZ-om - Hrvatski zavod za zapošljavanje u više prilika njihove potrebe za obrazovanjem nezaposlenih osoba.

Renomirani partneri

Između ostalih, posebno izdvajamo neke tvrtke za koje smo radili edukaciju kadrova: Skladgradnja, Vodovod, Čistoća, Promet, Cestar, Vodoprivreda Vrgorac, Luka Ploče, Neretvanski sliv, Intersteel, HEP Šibenik, TLM Šibenik, Gradski parking Šibenik, Luka Šibenik, Hoteli Solaris, osnovne škole, dječji vrtići i drugi...

Izvrsnost

Centar za obrazovanje odraslih Trstenik svojim radom i kvalitetnom uslugom postiže velike rezultate. S obzirom na ulaganja očekivan je i daljnji porast upisa polaznika obrazovanja. Budite i Vi jedan od zadovoljnih polaznika!

Stručnost

Za uspjeh suradnji s navedenim, kao i mnogim drugim tvrtkama zaslužan je stručni obrazovni kadar kojeg čini niz stručnjaka koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja. S tendencijom rasta, i potvrđenom potrebom zbog konstatnog povećanja broja polaznika, Centar je uložio u proširenje prostora.

Ulaganje u razvoj

Ulaganjem u suvremen i moderan prostor i tehnologiju, novu web stranicu, kao i pažljiv odabir stručnih suradnika, Centar može očekivati velik porast zainteresiranih polaznika.

Kontaktirajte nas!