Socijalna skrb je djelatnost kojom se ostvaruje društvena briga i interes za socijalnu sigurnost osoba kojima je potrebna pomoć društvene zajednice. Pomoć i njega se pruža osobama koje ne mogu same udovoljiti osnovnim životnim zahtjevima, ali i onima koji nemaju adekvatnu pomoć za svoje potrebe.

Takav način skrbi za druge pruža se u socijalno zdravstvenim ustanovama ili u kući korisnika. Da biste mogli stručno pomoći osobama koje Vas trebaju, potrebno je pohađati obuku za određeni program. Upišite program Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba da biste uz zadovoljstvo što pomažete drugima imali priliku i zaraditi nagradu za svoj trud jer nudimo kvalitetno i stručno obrazovanje s upisom u e-radnu knjižicu.

Gerantodomaćin/ica

Posao gerontodomaćice usmjeren je na pomoć starijim osobama koje žive u vlastitim domovima. Njima je potrebno olakšati brigu za sebe, svoju okolinu, ali i pružiti im podršku i ugodno društvo.

Saznajte više

Privatni i javni sektor

Sa svrhom ostvarivanja što boljih rezultata, osim polaznika upisanih osobno, surađujemo s privatnim i javnim sektorom koji potražuju usluge obrazovanja svojih djelatnika.

Suradnja s HZZ

Na čast Centru služi činjenica da se unatoč rigoroznim kriterijima odabira ostvarila suradnja s HZZ-om - Hrvatski zavod za zapošljavanje u više prilika njihove potrebe za obrazovanjem nezaposlenih osoba.

Partneri

Izdvajamo neke tvrtke za koje smo radili edukaciju kadrova: Skladgradnja, Vodovod, Čistoća, Promet, Cestar, Vodoprivreda Vrgorac, Luka Ploče, Neretvanski sliv, Intersteel, HEP Šibenik, TLM Šibenik, Gradski parking Šibenik, Luka Šibenik, Hoteli Solaris, osnovne škole, dječji vrtići i drugi..

Stručni obrazovni kadar

Za uspjeh suradnji s navedenim, kao i mnogim drugim tvrtkama zaslužan je stručni obrazovni kadar kojeg čini niz stručnjaka koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja.

Obratite nam se s povjerenjem

Naš obrazovni kadar je niz stručnjaka kojeg čini spoj mladih osoba s mnogim idejama, entuzijazmom i ambicijama koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja, te starijih koji prenose mnoga znanja, iskustva i mudrosti kolegama i polaznicima Centra.