Sobarica

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove sobaraice kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Program se donosi radi veće zapošljivosti odnosno konkurentnosti pojedinca na tržištu rada i postojanja stalne potrebe za radnicima, posebno sezonskih radnika u turističko-ugostiteljskoj djelatnosti.

Saznajte više

Čistačica na jahti i u marini

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove čistača u marini i na jahti kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju jer rade takve poslove. Zbog otvaranja novih vezova u marinama i sve većeg broja jahti usidrenih na obalnim područjima RH, a zbog složenosti posla oko održavanja skupog inventara u marinama i na jahti javlja se sve veća potreba za stručno osposobljenim čistačima u marini i na jahti.

Saznajte više

Privatni i javni sektor

Sa svrhom ostvarivanja što boljih rezultata, osim polaznika upisanih osobno, surađujemo s privatnim i javnim sektorom koji potražuju usluge obrazovanja svojih djelatnika.

Suradnja s HZZ

Na čast Centru služi činjenica da se unatoč rigoroznim kriterijima odabira ostvarila suradnja s HZZ-om - Hrvatski zavod za zapošljavanje u više prilika njihove potrebe za obrazovanjem nezaposlenih osoba.

Partneri

Izdvajamo neke tvrtke za koje smo radili edukaciju kadrova: Skladgradnja, Vodovod, Čistoća, Promet, Cestar, Vodoprivreda Vrgorac, Luka Ploče, Neretvanski sliv, Intersteel, HEP Šibenik, TLM Šibenik, Gradski parking Šibenik, Luka Šibenik, Hoteli Solaris, osnovne škole, dječji vrtići i drugi..

Stručni obrazovni kadar

Za uspjeh suradnji s navedenim, kao i mnogim drugim tvrtkama zaslužan je stručni obrazovni kadar kojeg čini niz stručnjaka koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja.

Obratite nam se s povjerenjem

Naš obrazovni kadar je niz stručnjaka kojeg čini spoj mladih osoba s mnogim idejama, entuzijazmom i ambicijama koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja, te starijih koji prenose mnoga znanja, iskustva i mudrosti kolegama i polaznicima Centra.