Centar Vam nudi mogućnost usavršavanja, stjecanja srednje školske spreme kroz prekvalifikaciju ili doškolovanje te osposobljavanje za programe obrazovanja u prometu i logistici. Sa 20 godina iskustva u obuci vozača naš stručni kadar je obrazovao niz zadovoljnih polaznika.

Prijevoz opasnih tvari (ADR)

Opasnim tvarima smatraju se takve tvari koje zbog svojih svojstava kao što su otrovnost, zapaljivost, eksplozivnost, korozivnost i dr., mogu ugroziti zdravlje ili život ljudi, prouzročiti materijalnu štetu ili ugroziti i oštetiti okolinu odnosno tlo, vodu, zrak.

Saznajte više

Tehničar/ka cestovnog prometa

Tehničari cestovnog prometa moraju se tijekom rada stalno usavršavati, kako bi pratili promjene u svijetu tehnike i tehnologije. Poslovi tehničara cestovnog prometa su prikupljanje, analiziranje i praćenje podataka važnih za obavljanje usluga u cestovnom prometu putnika i tereta te organiziranje ekonomičnog i sigurnog iskorištavanja vozila.

Saznajte više

Vozač/ica motornog vozila

Osobe po završetku ovog programa dobiju svjedodžbu o završenom srednjoškolskom obrazovanju koja im osigurava status profesionalnog vozača. Zanimanje vozača motornog vozila uvjet je za obavljanje poslova vozača autobusa, teretnih motornih vozila, taxi vozila te službenih osobnih automobila u društvenim djelatnostima.

Saznajte više

Instruktor/ica vožnje (A, B, C, D, E KATEGORIJE)

Posao instruktora vožnje je dinamičan i zahtjevan. Zato je, uz odgovarajuću stručnu spremu, potrebno dodatno se usavršavati. U programu usavršavanja za instruktora vožnje ćete razvijati komunikacijske vještine i vještine poučavanja, te obavljati ostale zadaće za izvođenje obuke upravljanja vozilima određenih kategorija.

Saznajte više

Polaganje za vozača C, CE, D kategorije

Najbolja predavanja u Hrvatskoj! Prolaznost na ispitu iz propisa 100%. Za Vas smo izradili posebne skripte i online testove prilagođene kategoriji koju polažete. Početak i termini predavanja i vožnja prema dogovoru.

Saznajte više

Privatni i javni sektor

Sa svrhom ostvarivanja što boljih rezultata, osim polaznika upisanih osobno, surađujemo s privatnim i javnim sektorom koji potražuju usluge obrazovanja svojih djelatnika.

Suradnja s HZZ

Na čast Centru služi činjenica da se unatoč rigoroznim kriterijima odabira ostvarila suradnja s HZZ-om - Hrvatski zavod za zapošljavanje u više prilika njihove potrebe za obrazovanjem nezaposlenih osoba.

Partneri

Izdvajamo neke tvrtke za koje smo radili edukaciju kadrova: Skladgradnja, Vodovod, Čistoća, Promet, Cestar, Vodoprivreda Vrgorac, Luka Ploče, Neretvanski sliv, Intersteel, HEP Šibenik, TLM Šibenik, Gradski parking Šibenik, Luka Šibenik, Hoteli Solaris, osnovne škole, dječji vrtići i drugi..

Stručni obrazovni kadar

Za uspjeh suradnji s navedenim, kao i mnogim drugim tvrtkama zaslužan je stručni obrazovni kadar kojeg čini niz stručnjaka koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja.

Obratite nam se s povjerenjem

Naš obrazovni kadar je niz stručnjaka kojeg čini spoj mladih osoba s mnogim idejama, entuzijazmom i ambicijama koji svaki dan rade na poboljšanju kvalitete obrazovanja, te starijih koji prenose mnoga znanja, iskustva i mudrosti kolegama i polaznicima Centra.